tiistai 23. huhtikuuta 2013

Fanny BIS3 Match Showssa Imatralla 21.4

Kaunis aurinkoinen kevät sunnuntai. Mikäs sen mukavampi ajatus kuin lähteä tyttöjen kanssa ajelemaan Imatralle Match Show:n (Tazi Team järjesti). Sinnehän myö suunnattiin. Ja tällä kertaa ilmoitin molemmat tytöt kisaan, pieniin koiriin. Piti oikein tarkistaa, niin Gena on viimeeksi kehässä käynyt 2010 ennen jalka operaatiota. Jo oli aikakin toisen päästä kehään kun siintä aina niin tykännyt. Fannylle odottaminen on edelleen se pahin asia, silloin alkaa haukku, mutta heti kun on jotain tekemistä on hiljaa.

Onneksi otin kevythäkin mukaan. Helpotti huomattavasti kun sain koirat lähelle kehää ja viltti suojaksi niin saivat siellä rauhassa majailla ja odotella vuoroaan. Fanny oli ensin vuorossa ja kehä kaverina mäyris. Fannylla tuntui ensi alkuun olevan vähän tuo seisominen hukassa, oli vähän malttamaton eikä tahtonut jaksaa olla aloillaan tarpeeksi. Liikkeet taas esitti niin mallikkaasti <3 Pöydällä parantamisen varaa, tuntui vähän arkovan siellä oloa, toivottavasti keinun opetus pöydältä ei ole tuhonnut näyttely pöydän oppeja :/ Se tuli heti mieleen kun näin että Fanny kyyristyi pöydälle noston jälkeen, mitä ei ole ennen tehnyt. Tuomari (Heli Rummukainen) oli todella lempeä ja asiallinen, kopeloi rauhallisesti ja antoi aikaa. Pitkään mietti sijoituksia, mutta sininen nauha napsahti meille.

Fannyn kehän jälkeen nopeasti Genan vaihto kun yksi pari oli vain välissä. Gena oli aivan tohkeissaan, loikki ja pomppi vain pursuen energiaa, mietin jo että mitäköhän tästäkin tulee. Ja ylläri pylläri, mäyris taas kilpakaverina, ja jopa yleisökin tämän huomasi :) Gena seisoi kehässä kuin vanha tekijä, pöydällä seisoi jopa paremmin kuin useimmissa virallisissa näyttelyissä aikoinaan. Liikkeet oli todella energiset, miinuksena liian tiukka kontakti minuun eli teki vähän jopa toko seuraamisena sen. Tuomari kuitenkin tykkäsi ja Gena sai hienosti punaisen nauhan. Ihan meinasi tippa tulla linssiin kehässä kun muistelin meidän näyttelyreissuja ja yhteisiä kokemuksia. Toinen niin rakastaa esiintymistä ja tekemistä yhdessä. <3

(c)Anna Reponen
 Kun vuorossa oli nauhakehät, olin jopa tyytyväinen että toinen sai sinisen ja toinen punaisen, sain esitettyä molemmat vielä kerran kehässä. Fanny oli paljon parempi sinisten kehässä. Nyt oli vähän malttia enemmän seisoa ja sainkin paremmin seisontaan. Liikkeet esitti kivasti porukassa. Miten onkin oppinut noin kivasti liikkuu? Meidät napattiin ensimmäisenä 4 joukkoon, mutta en siinä kohtaan osannut vielä mitään odottaa. Saatiin seisoa ja esittää liikkeitä useamman kerran kunnes päätös saatiin ja riemuni oli suuri kun Fanny sai vaaleanpunaisen ruusukkeet ykkösen merkiksi :) Gena oli punaisten kehässä täpinöissään, mutta kivasti malttoi esiintyä ja seisoa. Valitettavasti meitä ei poimittu jatkoon, mutta en antanut sen masentaa vaan riemuttiin Genan kanssa jo osallistumisesta.

BIS kehään lähdin Fannyn kanssa jo voittajina. Gena ollut kerran aikanaan BIS2 Imatralla, nyt Fannyn kanssa ensimmäisen kerran kisaamassa palkinnoista. 6 koirakkoa oli kehässä ja kaikille oli ilokseni varattu palkinto. BIS kehässä Fanny esitti parasta seisontaa mätsärin aikana, mutta huonointa liikettä kun ravi rikkoi vähän laukalla. Taisin miekin olla vähän jännittynyt, varmasti siinä osa syy herpaantumiseen. Jokaisen palkitun koirakon kohdalla ihmetykseni nousi kun jäätiin muiden kanssa. Fanny palkittiin BIS3!! :D Siinä häkeltyneenä sitten Fannyn kanssa iloittiin ja riehuttiin kehässä palkintojen luo :) Kaikki odotukset kyllä ylittyi!

Fannyn upeat palkinnot, SIN1 BIS3
 Ja mikäs olisi sen parempi palkiinto koirille hyvästä työstä mätsärissä kuin viedä tytöt Myllymäkeen ja laskea metsään juoksentelemaan. Ja kyllä sitä vauhtia riittikin. Vähän viel oli märkää ja luntakin löydettiin, mutta ei annettu sen häiritä. Genakin painoi kintuistaan eteenpäin minkä ehti vaikka oli kosteaa. Ei kamalan pitkää lenkkiä heitetty, mutta kyllä jokainen virkistyi kummasti. Oikein odotan pääsyä kunnolla metsään kävelemään. Illalla jokainen oli raukea ja uni maistui.

21.4 Tytöt Myllymäessä
21.4 Kivutaan Myllymäen mäkiä
21.4 Lentävät göötit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti