tiistai 24. tammikuuta 2017

Pentutreffejä

Facebookista on myös paljon hyötyä. Sinne laitettin Lappeenrannan alueesta ryhmä pentutreffejä ajatellen. Jokainen voi siellä kysellä leikkiseuraa omalle pennulleen. Itse kovasti juuri tälläistä Joshille kaivannut. Ei riitä pelkästään Fannyn kanssa nujuaminen ja kaverien koirien kanssa juoksentelu metässä. Toivon kovasti Joshista sosiaalista urosta, en jaksa rähisijöitä tai häiriöherkkiä tapauksia...

23.1 Saimaanharjulla kävimme ensimmäisen kerran pentutreffeillä mukana. Paikalla oli Joshin lisäksi 12viikkonen sk collie uros Vinssi, 12viikkonen englanninspringerspanieli narttu Joda & 8kk kelpie narttu Aada. Aivan loistavat treffit. Viihdyimme jopa 1,5h leikkimässä. Joshi oli innokas leikkiä ja hippaa harrasti kovasti. Vauhtia nähtiin. Alkuun yllätyin miten leikki aivan hiljaan, ei mitään ääntä kuulunut leikkiessä. Sosiaalinen oli, tuli kaikkien kanssa toimeen :)

Kuvat (c) Janina Linden



Heti seuraavana päivänä uudet treffit Ruoholammella eri koirien kanssa. Mukana oli 12viikkonen Vanhaenglanninlammaskoira Emma, vajaa 5kk mitteli uros Aatu & 13viikkonen kelpie narttu Kuku. Oli hienoa nähdä, miten nopeasti Joshi ryhtyi kaikkien kanssa leikkimään. Ei ärisemistä tai pelkoa. Sai olla ylpeä penikasta. 

Kamerani ei pysynyt mukana näiden vauhdissa :)






 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti