perjantai 1. heinäkuuta 2016

Juhannus tuli ja meni


Tänä vuonna oli taas erilainen juhannus meillä. Pääsin perjantai aamuna töistä ja sitten voitiinkin suunnata Savitaipaleelle mökkeilemään ystävän mökille. Matkaan tarttui myös Juulin Nova, joka tarvitsi hoitopaikkaa kun Juuli oli Savonlinnassa kisoissa. 

Nova kulki laumassa/porukassa niin helposti. Eihän mummelia aina edes huomannut. Keli kyllä suosi meitä pe-la. Valitettavasti jo la piti lähteä kun minun piti su olla taas töissä. Tuli syötyä hyvin (rosvopaistia  ja savulohta) sekä saunottua ja uitua kunnolla. Ja 3h yöunien jälkeen kummasti untakin tuli nautittua kunnolla, tulikohan sellaiset 10h unet nukkuttua :)

Kummi-tyttö Venlakin on kasvanut hurjasti ja touhuaa jo vaikka mitä itsenäisesti, eikä ole edes vielä 2v :O Mukava viikonloppu, rentouttava reissu.
 

Nova nauttii :)
Fanny maastoutuu


Kamera ei ihan kaksikon hipoissa pysynyt mukana

Viikolla Fanny pääsi pitkästä aikaa mukaan tallille. Neitihän otti kunnon hepulit pihalla ja tuli kanssani moikkaamaan Tanea laitumelle. Tane oli pitkällään ja ajattelin josko viereen pääsis moikkaamaan ilman että nousee, mutta Fanny sotki suunnitelmat. Kävi jätkän nostamassa ylös ja sit juoksi miun luo tyytyväisenä "Kato Äiskä, se nous ylös". Tane tallusti sitten vastaan ihmetellen. Rassu.
 

Tane istumassa, miettii onko tästä noustava

Torstaina Fanny pääsikin sitten Juulin koirien kanssa riehumaan lämpimästä kelistä huolimatta mettälenkillä. Vauhtia ja tilanteita riitti alkumatkasta. Reissun kruunasi alku- sekä loppu-uinnit hiekkalammikossa.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti