lauantai 5. maaliskuuta 2016

Juoksut sotki suunnitelmat


Fannyn kanssa kovasti valmistauduttiin ja treenattiin kohti suunniteltua RallyToko koe korkkausta maaliskuun puolivälissä, mutta hieman jo helmikuun loppu puolella aloin pelätä että kuinkahan käy. Hajut vei Fannya, neiti ailahteli kovasti treeneissä (huikeita pätkiä, mutta myös ihan kamalia) ja nuoli itseään. Noh, 1.3 sitten sain todeta että kyllä minä koirani taas tunnen, niin se juoksu alkoi ja kokeet sai unohtaa maaliskuussa. Jestas miten Fanny on ollut hellyyden kipeä ja tarkka siintä onko lauma kasassa.

27.2 Käytiin kahlaamassa mettälenkki :)
Yksi yö heräsin siihen että Fanny talssi miun naaman päällä sängyssä! Meillä ei koirat tule sänkyyn ja hyvin ovat sen oppineet. Häkeltyneenä nostin Fannyn alas ja käänsin kylkeä. Ihan samantien hyppäsi uudestaan ja sitten ärähdin. Enää ei sitten yrittänyt sänkyyn vai seisoi sänkyä vasten. Heilutteli hännän alaosaa, läähätti ja oli levoton. Kävi makkarinportin luona ja tuli takasin huomioo hakemaan. Päästin käymään alakerrassa missä mieheni oli, sekään ei oikein rittänyt. Tätä touhua seuratessa tunnin verran...totesin että lähden kävelylle. Käytiin pieni korttelilenkki heittää. Tänä aikana mies oli tullut nukkumaan ja Fannykin rauhoittui. Aamulla selvisi, että mies oli kovalla äänellä alakerrassa puhunut pelatessaan videopeliä...ilmeisesti Fanny tähän reagoi... jokin juoksujen ja Genan puuttuminen reaktio. Saman tyyppistä kevyempänä reaktiona nyt ollut iltaisin, kun mie menen ensin nukkuu ja mies alakerassa. Selvästi nyt huolettaa lauman kasassa pysyminen. Mies kun tulee nukkuu, kaikki hyvin. 

26.2
Fannyn kanssa ehdittiin kivasti kuitenkin ennen juoksuja treenaa. Ehdin tekee muutamat ratatreenit sekä häiriötreenit. Valitettavasti tulevien juoksujen takia ailahtelevaa, mutta paljon oli hyvääkin. Noh, kuhan juoksut ohi, niin uutta vauhtia treeniin taas ja kohti uutta koetta.

Fannyn rallyratatreeni 28.2

Noh, nyt tämä viikko ollaan Fannyn kanssa otettu treenien osalta levolla. Rokotuksissa käytiin, että on sitten kunnossa kun juoksut ohi. Ollaan käyty jäällä kahdesti tämän viikon aikana. Kyllä koirat nauttii kun pääsevät rallaamaan vapaasti ja lääniä on sekä leikkikavereita. En vaan ymmärrä, että kun hiihtoloma eikä jäällä ole ollut ristinsielua missä ollaan käyty. Ihanan rauhallista :)


2.3 Kaunis aurinkoinen kevät päivä, lisää näitä :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti