keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Tane


Aika varmaan blogissa hieman jo mainita uudesta kaviokkaasta elämässäni. Omaa hevosta/ponia en ole varmaan ihan heti ostamassa itselleni. Sen verran rankka vuosi takana, että haluan vain nyt päästä nauttimaan hevosharrastuksestani. Onneksi tallilta jossa Coudi asui, löytyi minulle juuri sopiva persoona vuokrattavaksi. Ja voin sanoa, että persoona isolla P:llä. Tane on ihan huikea tapaus. Ponimaista luonnetta löytyy, ei ole tylsää tämän kaverin kanssa, mutta ei ole ilkeä. Touhuamisessa on oma mielikuvitus rajana eikä menossa tajua kaverin rotua ollenkaan. Nopeasti olen saanut luotua jo jonkinlaisen luottamuksen välillemme. Se tunne kun poni ravaa luoksesi tarhan perältä moikkaamaan <3 


Tanen kanssa kävimme juuri tiistaina ensimmäisessä valmennuksessa ja positiivista palautetta saatiin vaikka yhteinen taival vielä hyvin lyhyt. Tanesta tuli jopa niin herkkä tunnin aikana, että sain jo oikeasti mennä kieli keskellä suuta ja keskittyä istunnalla ratsastamiseen. Valmentajan sanoin "Positiivinen ongelma". Hieman meinasi jopa valmennukseen meno jännittää kun en ollut millään tunnilla käynyt ainakaan puoleen vuoteen.


Toivon todella että tämä Tanen kanssa touhuaminen saapi hyvää jatkoa. Ihanaa kun voi taas nauttia hevostelusta, ilman stressiä ja omahevosen tuomia huolia/murheita. Tätä olen niin kaivannut!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti