lauantai 7. marraskuuta 2015

Calawan tapaaminen

Kauan odotettu päivä koitti kun tänään Calawan tapaaminen oli LAUn hallilla. Meitä oli ihanasti paikalla vähän vajaa 20 henkeä ja noin 15 gööttiä paikalla :) Mukavia ihmisiä joiden kanssa oli mukava jutella sekä ihastuttavia gööttejä jokainen.

Aivan huikean kakun oli eräs göötin omistaja meille tehnyt
Itse vedin hieman agilityn ja rallytoko alkeita heille ketä lajit kiinnostivat. Anne keskittyi näyttely asioiden opettamiseen ja saatiin myös yhdeltä osallistujalta kuulla mielenkiintoinen luento lihashuollosta sekä pienet opastukset Nose Work:n ja pallopaimennuksen saloihin. Ja voi että sitä notkuvaa herkkupöytää, kaikkea ei edes jaksanut maistaa kun oli niin paljon kaikkea herkkua tarjolla. Oltiin varattu halliaikaa nelisen tuntia, aika meni kuin siivillä.

Calawan Ike "Elmo", aiemmista jutuistani tuttu "Viiru", eli Fannyn pennuista minun ykkönen, hieno mies kasvamassa tästä kaverista
Toivottavasti tämä tapaaminen sai alkusysäyksen seuraaville tapaamisille, nytkin oli porukkaa saapunut pidemmänkin matkan päästä. On aina niin mukavaa nähdä göötti ihmisiä, erityisesti calawan. Mukava vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia heidän kanssa.

Eihän tapaamisesta ihan tyhjin käsin lähdetty, tai rahaa kuluttamatta. Tilasin Fannylle uudet valjaat. Napakan tuntuiset, josko niissä Fannyn olisi mukavampi liikkua kuin perus-y-valjaissa.

13.11 saapuivat uudet valjaat, hyvin "ylpeä" niiden kantaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti