maanantai 8. kesäkuuta 2015

Genuiitti rallyttaa

Genan kanssa alkuvuosi elettiin hyvin hiljaiseloa kuntoutumisen kanssa. Kun nyt sitten saimme toukokuussa fyssarilta luvan alkaa palata normielämään asteittain ja sain varmistuksen, että rallytokolle ei ole estettä, niin miehän sitten päräytin hetin ilmoa kehiin. Varasijalle jouduttiin ensin, mutta saatiin paikka kokeeseen...sitten muutamia liikkeiden muistutteluja, mutta hyvin Gena liikkeet muisti syksyn kurssilta.


17.5 Gena korkkasi LPKY:n kisoissa ALO luokan, jestas miuta jännitti. Gena kylläkin oli  ihan täpinöissään ja veryttelyliikkeistä lähtien oli ihan mukana touhussa. Rataa suorittaessa tunnuin olevan ihan omassa maailmassa. Tuntuu että paputin koko ajan jotakin, mutta Gena oli todella hyvin kuulolla. Pari kertaa syötin vähän hihnaan lisää löysyyttä kun alkoi "kiristyy". Istumisesta maahan meno meni vasta toisella käskyllä, joten sitä jäin radan jälkeen jännittää. Peruutukset koira edessä meni hyvin. 9 käännöksen jälkeen 10 tuli todella nopeasti, muuten ei ihmeitä.
Kyllä oli Suvilla kyyneleet lähellä kun näin tuloslistan....Gena mokoma meni nappasee 100p, ei yhtää virhettä saatu! Napattiin sitten kevyesti ensikertalaisina ykköspalli :)

Ylpeä ykkönen!
Seuraavat kokeet olivat jo kiikarissa parin viikon päässä joten pitihän sitä vähän kerrata ennen seuraava koetta, ettei nyt ihan ilman treeniä mennä. Käytiin Mynttisen Tiinan ratatreeneis vierailee...
Suuntaa antava
Napakan radan Tiina oli tehnyt, Gena kyllä teki todella hyvin, ohjaaja vain nukahti parissa kohtaa. Liikkeestä maahan avustin kädellä ja Gena alkoi namia etsiä...miksi en luota koiraan koska kun sitten radan sivussa tein käskyllä niin meni maahan ongelmitta joka kerta. Käännökset sujuu hyvin. Eteen istumiset tuli kivasti eteen, ei vinoja.


Sitten 6.6 suuntasin Genan kanssa Mäntyharjuun toiseen kokeeseen. Gena oli alkuun muissa maailmoissa ja mietin jo että mitähän tästä tulee. Kaikki muu kiinnosti enemmän kuin seuraaminen, mutta kyllä se sieltä löytyi kun lämmiteltiin. Hieman pisti jännittämään juosten pujottelu radassa, joten piti vähän treenata kun meinasi niin edistää. Hieman rupesi myös eteen istumiset jännittää kun veryttelyssä ilmeni että haki ihan vinoon tai tarjosi näyttelyseisontaa. Mutta radalle mentiin iloisella mielellä ja kovasti taas siellä varmaan puputin Genalle. Juosten pujoittelu oli haastava, jouduin ekaan väliin hieman painaa kun alkoi edistää ja ehkä jopa vähän osuin, saatiin -1vp kontr. Eteenistumisliikkeissä Gena nyt sitten teki sen, että jäi eteen seisomaan molemmissa ja jouduin antaa tuplakäskyn, mutta ei ollut vino, saatiin niistä -1vp tvä. Muuten super suoritusta Genalta.
Gena teki upean tuloksen 97p, mikä ei nyt riittänyt palkinnoille, mutta se ei haitannut! Nyt eikun seuraava koe kiikariin, ja RTK1:stä metsästämään :)

   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti