sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Pennut maailmalle

10.9 Calawan J-pentue lensi pesästä (Juno jäi vielä pariksi päiväksi pesään kasvamaan). Iloisia hetkiä kirjoittaa nimi sopimuspaperiin ja ottaa ensimmäisen kerran oma pentu syliin virallisesti. <3 Paljon iloisia naamoja paikalla kun kolme pentua haettiin yhtä aikaa. Puhetta ja naurua riitti. ;)

Anneli, Joshi ja Mauri uusien perheiden kanssa <3
Fanny oli matkassa mukana. Kävimme Parikkalan raviksella tutustuttamassa Fannyn ja Joshin vieraalla maaperällä. Haistelivat toisiaan, Fannya ei paljoa kiinnostanut. Enemmänkin Fanny innostui kun pääsi Maurin tulevan isoveikan Väinön (Martan (Joshin emä) veli)  kanssa rallaamaan. Jestas sitä juoksua ja iloa kun rotukumppanin kanssa pääsi juoksemaan.

Joshi matkusti omassa häkissään oikein kiltisti. Ei ihan heti nukkumaan käynyt, mutta pikku hiljaa alkoi sammumaan häkkiin. Matkalla vielä pysähdyttiin kaikki Imatralla, jossa treffattiin pentueen isä ja isänisä perheineen. Dodia ei kamalasti pennut kiinnostaneet ja Caru olisi mieluusti poistunut paikasta xD

Juno jäi vielä muutamaksi päiväksi kasvamaan. Eve ja Martta innostui leikkimään oikein kunnolla kun oli vain yksi pentu enää talossa, tiedä vaikka luulivat jäävän laumaan ;)

Joshi kotona :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti