perjantai 11. joulukuuta 2015

Musta maanantai...

Joulukuu on jo edennyt, mutta ei näy valkoista missään valoa tuomaan. Nyt sitä pientä valoa oltaisiin kaivattu, pimeys tuntui kietoutuvan oikein kovalla kädellä ympärilleni heti viikon aluksi.

Coudin etujalkojen kontrollipäivä oli käsillä. Hieman pelotti, koska Hyvinkään reissulta ei saatu ihan parasta uutista tukisiteistä ja tämän reissun jälkeen molemmat etuset hieman polven alta turvotelleet. Aloitettiin vertailemalla 7.10 ja 22.10 hyvinkään ultran kuvia, niissä oli ero...vej paksuuntumaa emme nähneet 7.10 kuvissa...mitä siis oli käynyt jo siinä välissä? 7.10 kun vej oli saanut "terveen" paperit! :O

Aloitimme vej ultralla, ja heti saimme eläinlääkärin kanssa järkyttyä. Mitä on tapahtunut!? Jalan tukiside oli todella huonossa kunnossa, paksuuntunut lisää, heikkorakenteinen, repeytynyt. Ei edes keväällä alkuvaiheessa vej ollut näin huono. Hirveästi ei lohduttanut että oej sai "terveen" paperit. En voi käsittää....Hyvinkään reissun jälkeen tarha puolitettiin vielä pienemmäksi, tukisiteet oli ulkonakin, vältettiin raviaskeleita todella, otettiin aiemmin sisälle....kaikkemme yritettiin, mutta oliko Jaskan reipas kavioiden muokkaus liikaa?!

Tämä tarkoittaisi että jo nyt 10kk kestänyt sairasloma jatkuisi edelleen...mahdollisesti toiset samanlaiset. Ja Coudilla nyt alkanut pääkoppa hajoamaan, ollut "kakara". En minä voi tässä kohtaa muuta tehdä kuin vetää pelin poikki. Takeita tukisiteiden kestämiseen ei ole, tämä oli hyvä osoitus siintä miten jo tervehtynyt tukiside muuttui nopeasti surkeaksi. Coudi ei ole luonteeltaan pulla/oloneuvosponi. Nyt ollaan siinä pisteessä kun minun omistajana on tehtävä vaikea päätös, ja vihellettävä pelipoikki :(((

En tätä haluaisi tehdä, mutta kukaan muu ei sitä voi tehdä puolestani, minun on otettava vastuu ja kiitettävä näin Cooudia yhteisistä vuosista, vaikka olisinkin halunnut tarinamme vielä jatkuvan ja pitävän komean jätkän luonani!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti