keskiviikko 19. elokuuta 2015

Näyttelykehiin vuoden tauon jälkeen rytinällä

Fannyn piti aloittaa tämän vuoden misseilyt heinäkuun viimeisenä viikonloppuna Latviassa Juulin kanssa, mutta Fanny oli asiasta eri mieltä. Tottakai aloitti juoksut viikkoa ennen, mikä tarkoitti sitä että Fanny ei päässyt reissuun lähtemään. Latvian näyttelyssä oli juoksusille kielto :(

Noh, viikko sitten odoteltiin kehään pääsyä. 2.8 kutsui Luumäen ryhmänäyttely Fannyn kanssa. Göötit tuomaroi Mari Sylgren. Fanny oli minusta vähän letkeän oloinen kehässä, ei sellainen säpsäkkä oma itsensä. Seisomisesta tarjosi istumista, pöydällä seisoi kivasti. Tuloksena EH1. Onneksi muut pitivät Calawanien nimeä yllä ja tulokset olivat upeita.

(c) Juuli A.
Luumäellä Calawaneja oli enemmänkin paikalla...Tuloksia oli:
Unna 1 KP ROP-PENTU
Halla JUN ERI/1 SA PN-1 SERT VSP
Fanny AVO EH/1
Mimmi VAL ERI/1 SA PN-2
Eve VAL ERI/2 SA PN-4
Santra VET ERI/1 SA PN-3 VSP-VET
kennel Calawan 1 KP ROP-KASVATTAJA BIS-1-KASVATTAJA


Fannyn tytär Unna :) Iso tyttö
Unna
Halla
Halla
Eve
Fannyn poika Indy saapui Kuusankoskelta turistiksi näyttelyyn :)

Mimmi & Sandra
Kasvattaja ryhmä
Kasvattaja ryhmä; Halla, Mimmi, Sandra & Eve
Huikea BIS1 kasvattaja ryhmä :)

Juuli veti oikein kunnon potin Luumäeltä. Lauantaina ja Sunnuntaina Sylvi KP, ROP-pentu. Sunnuntaina Tyyne NUO ERI1, SA, PN1, SERT, ROP. Nova VAL ERI1, SA, PN2. Turo VAL ERI1, PU1, VSP.



Sitten ei mennyt kuin viikko ja suuntasin kahdestaan Fannyn kanssa Joensuuhun, KV näyttelyyn. Gööteillä oli tuomarina Italiasta Gian Battista Guffanti. Fanny esiintyi paremmin kuin Luumäellä vaikka hieman lämpötila alkoi kilpailuluokassa vaikuttamaan. Fanny sai AVO ERI2, SA, PN3, Vara-Cacib, hieman tuomari kiinnitti huomiota ylälinjaan ja kropan pituuteen. Calawan Gunde "Pontus" sai upean NUO ERI1, SA, PU1, Sert, Cacib ja VSP rivin!
Gööttien kehä loppui juuri sopivasti ja ehdin autolle ennenkuin ukkonen rupesi pauhaamaan näyttelypaikalla. 


Fanny lähti 15.8 Juulin matkaan kohti Kotkaa viikonlopuksi. Itse en päässyt mukaan töiden takia. Fanny sai hoitopaikan Emmiltä, missä hyvin asettui Aatoksen ja Sisun kanssa asustelee. Aatos oli onneissaan pötkylästä mikä juoksi hänen kanssaan. Itse eniten mietin kuinka Fanny suhtautuu Emmin kissoihin, mutta sain ilokseni kuulla ettei ongelmia ole ollut. Tallilla kissojen perään ollaan juostu, mutta Emmillä kissat sai olla rauhassa, taisi olla muutenkin riittävästi aktiviteettejä. Fanny sulautui niin hyvin laumaan, että neiti on uudestaankin tervetullut :)

Aatos, Sisu & Fanny (c)Emmi S.

16.8 Kotka KV:ssa oli vuorossa ryhmä5 ja Emmi esitti Fannyn gööttikehässä. Tuomarina norjalainen Antonio Di Lorenzo. Oli huikeaa saada tulospäivitys töihin kun rivi oli huikea AVO ERI1 SA PN2 SERT VARA-CACIB :D Tuomari kehui kovasti Fannyn tasapainoista rakennetta ja erinomaista tyyppiä :) WAU!

(c)Pilvi U.
(c)Pilvi U.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti