maanantai 27. tammikuuta 2014

Tammikuun päivitys

Löytyykö mitää?
Tammikuu on ollut hiljaiseloa vähän joka suunnalta. Genan kisamenestyksen jälkeen yksiä treenejä lukuunottamatta agility esteitä ei olla nähty. Gena kävi nimittäin Fannyn treeniryhmässä vierailulla kun Fanny piti juoksutaukoa. Treeni oli mukava, irroteltiin, saatiin juosta, sekä haettiin koiran itsenäistä työskentelyä. Gena yllätti joka saralla, irtoili yllättävän hyvin ja vauhtia oli aika kivasti.


Viikolla 2 alkoi koulun osalta työharjoittelujakso, mikä kestää 10 viikkoa. Ei siinä muuten mitää, mutta kun siihen päälle vielä omat työt. Oon nyt sitten jo kolmisen viikkoa juossut oman työn ja harjoittelun väliä. Välillä nukkunut ja nopeasti kotona pyörähtänyt. Tämä tottakai tarkoittaa sitä, että elukat ovat tästä "kärsineet", minulta ei kamalasta ole huomiota irronnut. Onneksi sentään työvuorot nykyään 12h omassa työssä, ei tarvii siellä enää 48h kyyhöttää kerralla. Pääsee koton käymää päivittäin. Olo on sippi tähän ralliin jo nyt, ja vasta 3 viikkoa takana...huhhuh!


Coudi tässä eniten joutunut taipumaan, onneksi jätkällä on ihanat vuokraajat, jotka ovat huolehtineet jätkästä. Itse tein seuran muutoksen vuoden vaihteessa, ja sainpas heti kuulla, että joukkue haluttaisiin seuramestaruuksiin tänä vuonna ja miulle napsahtaisi heA...KÄÄK!! Eihän siinä, hevonen kyllä osaa asiat ja kyl miekin, mutta että yhteistyö sujuisi, mie saisin piettyy asiat kasassa...se onkin eri asia. Kummallekin olisi eka HeA... Katsotaan palataanko nyt sitten kisakentille. Noh, pitihän sitä nyt ainakin sitten seuraavana päivänä kun pystyin niin ottaa härkää sarvista ja treenata oikein kangilla. Taisi Coudi kuulla keskustelun kisoista kun siihen malliin meni seuraavana päivänä, wau! Mitä nyt olen tallilla ehtinyt käymään, onpo koiratkin päässeet mukaan. Kova pakkanenkaan ei ole haitannut.

Askel venyy <3
Jäälenkki kausi avattiin eilen, tottakai menin sunnuntaina pahimpaan lenkki aikaan ja vielä paikkaan jossa kuhisee muita ulkoilijoita, mutta sai neidit silti juosta rallittaa. Jää on kovien pakkasten ja vähäisen lumen takia vahvistunut nopeasti. Sinneppä siis suunnataan jatkossakin. Agility on nyt myös oman polven takia pannassa. Viime viikolla tulin koirien kans kävelylenkiltä ja portaita kävellessä yks kaks puukon isku tuntui polves ja aattelin et siihen jään. Hetken kirosin ja odottelin, ja pääsin taas liikkeelle. Sinä päivänä, ei jalalla voinu ponnistaa, koukusta suoristus teki kipeää. Ei vieläkää ole normaali, aika ajoin vihlasee...Onkohan sinne taas jotain putsattavaa kasvanut, alkaa jumittamaa. Tuen kanssa mennään, ja toivotaan parasta. Nyt ei ole aikaa, mahdollisuuksia lomailla jne... Koirat ovat nyt tammikuussa kovista pakkasista huolimatta päässeet useamman kerran mukaan tallille. Eipä ole kura vaivannut :)

Mikäs se siellä kurkkii?
Fannyn juoksut ovat ohi, joten helmi-maaliskuussa onpi tiedossa terveystutkimukset ja niitä odotammekin kovasti. Jännittää mitä sieltä tulee, niin kovasti odotan, että pikku Fannyt näkisi syksyllä päivän valon. Tällä hetkellä Fannyn siskopuoli Eve onpi kantavana :) Pääsen toivottavasti nuuskuttelee 
 naperoita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti