sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Hilman syksyn aksailut

Syksyn aikana keskityin Hilman kanssa vain ohjattuihin treeneihin keskiviikko iltaisin. Hilman kanssa tuntuu parasta olevan, että mitä vähemmän treenaa niin sen parempi. Ja nyt kun pahimmat ongelmakohdat ollaan saatu kuntoon, ei tarvitse hiulaamistreenejä tehdä. Treeneissä ollaankin vedetty aika mahtavia ratasuorituksia. Kumpa ne saataisiin myös kisaradoille.

Syksyllä oli parin viikon matalajakso kun Hilman paras terä oli poissa, mutta uusi hurjempi vauhti löydettiin kisojen kautta ja sitten mentiinkin loppuvuosi todella mukavasti. Ihmeellisimmät blondeilutkin oli unohtuneet matkasta. On kyllä mukavaa kun on koira, jonka kanssa voi käydä treenailemassa.

Syksyllä kahdet kisat käytiin Hilman kanssa. Vähän ikävän vähälle jäi kisat, mutta sitäkin mukavampia ratoja tehtiin. Pienestä ne oli kiinni, mutta en anna sen häiritä. En osaa Hilman kanssa stressata enää tuloksista, kuhan pidetään kivaa ja pyritään parhaaseen mitä voidaan saada.

AGIPerusrataMaksi-1
7.6,92Lappeenranta 30.10.2016RÄSÄNEN MINNA
AGIPerusrataMaksi-1
9.12,65Lappeenranta 30.10.2016RÄSÄNEN MINNA
AGIHyppyrataMaksi-1
18.17,97Kotka 12.9.2016SAVIOJA ANNE
AGIPerusrataMaksi-1
10.6,63Kotka 12.9.2016SAVIOJA ANNE
AGIPerusrataMaksi-1
3.0,25Kotka 12.9.2016SAVIOJA ANNE

Kotkassa meillä oli jo hyvin, hyvin lähellä se ensimmäinen agiradan luva nolla. Kisoissa on mukavasti kontaktit pysyneet hallinnassa. Keinutkin mennyt mukisematta, mutta niissä aikaa palaa. Kepeillä oon vähän varmanpäälle pelannut. Pikku virheitä ja etenkin tuntuu, että ratojen lopussa meinaa ainakin ote herpaantua ja tulla jokin virhe. Hilmalla alkanut esiintyä loppusuoran kiriä, missä ampasee yks kaks eteen ja lujaa (Hilmaksi), joilloin jään jälkeen ja sitten Hilma tekee omat ratkaisut miten esteet menee xD Hauska epeli ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti