sunnuntai 6. marraskuuta 2016

RTK2

Ikävistä juoksuista päästiin eroon ja vähillä treeneillä oltiin, joten eikun vaan kokeisiin...joo'o.

5.11 suunnattiin Lahteen tuttuun paikkaan kisamaan rallyssa. Sieltä aloitimme rallytoko uran Fannyn kanssa (se kuuluisa Hyl, kun peruutettiin lähdössä rata-alueelta pois) ja tuomarikin (Taru Leskinen) oli meille jo hyvin tuttu useammasta kokeesta. Otettin Fannyn kanssa hyvää alkulämpöä hallissa treenaten. Hyvin keskittyi minuun eikä muihin. Kivasti oli myös lämmittelyrata rakennettu, joten sitäkin käytiin testaa.


Rata ei ollut mitenkään mahdoton, mutta muutamia kohtia hieman jännitin. Tuntui, että taas se vire mikä oli lämmitellessä, laski koesuoritukseen mentäessä. Fanny hieman haahuili, tuli pieniä virheitä ja kaksi kertaa jouduin uusimaankin. Rata suorituksen jälkeen ajattelin, että voisi tulos tullakin. Ja saatiinkin 77p, eli tulos. Paljon oltiin -1 virheitä saatu, mutta tulos on tulos. Sitä lähdettiin hakemaan. 

6.11 suunnattiin heti seuraavana päivänä Mikkeliin. Revanssi kun viimeeksi otettiin nolla ja esitys oli aika lentävä. Koitin nyt miettiä etten lämppäisi/treenaisi alle liikaa, mutta jotain piti kuitenkin tehdä. Tiia Hämäläisen tiesin olevan tiukka tuomari, hän tuomaroi meidän ekan kokeen keväällä Imatralla, mikä oli aika fiasko vaikka tulos tulikin.


Jälleen radan alussa tuli uusimisen tarve (tuntuu olevan miun koirien kanssa vakio). Fanny tuntui haahuilevan radalla hieman, jouduin tosi paljon tsemppaamaan ja hölisemään radalla. Ei todellakaan ollut meidän paras suoritus. Odotin tuloksia kauhulla, en uskonut että saadaan hyväksyttyä. Mutta toisin kävi, saatiikin jopa 85p. :O Enemmän kuin edellisenä päivänä, mikä yllätti. Minusta Lahden suoritus tuntui paremmalta kuin tämä.

Mitalli kaulassa
Mutta tämä tarkoitti sitä, että Fanny sai kolmannen tuloksen Avossa ja RTK2 on meidän!!! Nyt sitten alkaa kova työ ja valmistautuminen voittajaluokkaan. Enpä olisi tätä uskonut viime syksynä kun aloitimme perusasennosta, seuruusta ja muista mahdollisista perusasioista opettelun täysin alusta, että vuoden päästä oltaisiin jo siirtymässä voittajiin. Helppoa rallytoko ei Fannyn kanssa aina ole, mutta haasteita pitää olla aina välillä :)

Edessä istuminen
Josta takaakiertäen sivulle perusasentoon
Vieressä liikkeessä pyörähdys
Seuruuta seuraavalle tehtävälle, vähän kaukana
"Käskit sitten miun jäädä tähän"
Spiraalin seuruu



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti