sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Dubrovnik ja koirat hoidossa

Irtiotto arjesta ja ulkomaille. Kun matka talvella jo varattiin, en tiennyt, että kotona olisi pieni karvapallero, mutta eihän kaikkea voi aina etukäteen tietää. Onneksi on ihania ystäviä, jotka auttaa ja sain koirani hyvään hoitoon matkani ajaksi. Emmi otti koirani hoitoon Kotkaan ja teki yhden reissunkin koirieni kanssa junalla :D Sekä Niina (Joshin isän Dodiin omistaja) pääsi näkemään Joshin jälleen. 

Koirat olivat viihtyneet Emmillä. Fanny ja Sisu olivat ottaneet rauhallisesti, mutta etenkin Joshi ja Koisti tuntuivat löytäneen yhteisen sävelen kokoerosta huolimatta :) Toivokin tykkäsi kun sai enemmän kokoistaan seuraa. Joshillekin tekee hyvää saada leikkiseuraa, kun Fanny ei vielä sitä tarjonnut.

Joshi & Fanny matkustaa junassa

3 sukupolvea: Dodii, Joshi & Caru <3

Koisti & Joshi ottaa matsia ;)
Mutta jos vielä pari sanaa huikeasta matkasta. Kun koirat oli hyvässä paikassa hoidossa, pystyin nauttimaan reissusta ilman suuria huolia ja murheita tassukoista. Olimme Kroatian Dubrovnikissa 30.9-7.10. Ja kyllä osui sopivaan ajankohtaan reissu. Lämpöä sopivasti vähän reilu +20 ja aurinkoa. Vain viimeinen päivä meni hotellihuoneessa kun sateli. Mutta meressä uinti jäi väliin tällä kertaa, mutta käveltyä tuli useampi kymmenkilometri. Ruoka oli maittavaa.

Hotellin parvekkeelta näkymä
Hotellin edusranta


Hotelli Kompas

Gruz satama, siellä oli paljon loistoristeilijöitä
Iltalenkin auringonlasku
Velika Petkaa valloittamassa
Dubrovnik vanhakaupunki, Fort Imperial

Vanhan kaupungin pääkatu
Punaisia tiilikattoja niin pitkälle kuin vain näkee..
Lokrum-saari
Piipaa-autoja
Perastin, Montenegro
Kotor, vanha kaupunki, Montenegro

Kotor, vanha kaupunki, kaupunkin kello vuodelta 1602, ja käy edelleen vanhalla koneistolla

Montenegron ambulanssi
Reissu oli todella onnistunut. Kyllä nautin ja sain levättyä, vaikkakin paljon tahdoin liikkuakin. Reissun jälkeen oli levännyt ja hyvä olo. Vähän aurinkoakin tuli pintaan, vaikka en rannalla maannut. Mutta oli silti ihana päästä kotia ja saada hakea nelitassut kotia, jotka olivat onnesta soikeina kun tavattiin <3 Muistivat vielä! :)

Kiitos Emmi! <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti