sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Jalostustarkastus 3.11

Aamulla aikaisin Fanny autoon ja nokka kohti Lahtea, rotuyhdistyksen jalostustarkastusta. Vaikka Fanylla ei vielä ollut ikää 2v, Fanny pääsi mukaan. Ei ilmeisesti ollut liiallista tunkua tällä kertaa. Noh, meitä se ei haitannut, päästiin nyt hyvissä ajoin käymään tarkastuksessa. Onpahan sitten käyty kun terveystarkki suoritettu ja josko ne kunnossa, voipi alkaa pennutusta kasvattaja miettimään ensi kesäksi.

Oltiin hyvissä ajoin paikalla, Fanny sai hetken huilia autossa, mutta kun edellisen tarkastus oli puolessa välissä hain Fannyn sisälle. Onneksi osasi hienosti katsella muita pötkylöitä eikä tarvinnut kommentoida...vain jos joku muu jutteli, piti vastata.

Fanny oli ihmeissään pöydällä kun siinä sai olla miten itse tykkäsi (lähes) ja hirveän pitkään kesti kopelointi. Hampaiden tarkistus vei kauan...joka osa käytiin tarkkaan läpi. Ja sitten vielä juoksutettiin  monen monen monta kierrosta. Jopa oli kummallista toimintaa. Fanny siis oli oikein mallikkaasti. Ihmetteli vain kun tarkastus kesti normaali näyttelyä pidempään eikä aseteltu mihinkää asentoon (tarkastaja Iris Kaimio halusi koiran olla vapaasti). Fanny sai kommentin Hassu vielä lopuksi Irikseltä..taisi luonne miellyttää :)

Tyypiltään/Kokonaiskuvaltaan Erittäin hyvä, hyväksytty jalostukseen!

Muoks 9.11.13 lisätty kuvat jalostustarkastuslausunnosta














kuvat (c) Länsigöötanmaanpystykorva ry




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti