tiistai 3. toukokuuta 2016

FI MVA!!!

Suuri haave omasta valiosta on viimein toteutunut. Tie ei ole ollut helppo ja Fanny on paljon jakanut mielipiteitä, mutta nyt se on totta :)

30.4 Kävimme Jaalassa ryhmänäyttelyssä. Ruotsalaisen Esalta saatiin hieno arvostelu ja ERI2 ilman SA:ta kun Esaa hieman häiritsi Fannyn sään takana oleva pieni notko liikkeissä. Ihmekkö se, kun yhdeksän pentua kantanut, hieman jo ylälinja parantunut jumpalla, mutta ei varmaan koskaan ihan palaudu.

1.5 Suuntasimme Tampereen KV:n. Ihmeen vähän (10kpl ilmoitettu, 7kpl paikalla) oli gööttejä, mutta muutama narttu kisasi sertistä. Meillä oli Unkarilainen tuomari; Juhàsz Istvánné Anikó. Tuomari ei arvostellut pöydällä, muutenkin käytti paljon aikaa koiran arvosteluun ja liikkeet olivat hänelle tärkeitä. Paljon ravuutti ja parina esitettiin edestakaisin liikkeitä kun mietti sijoituksia. Fanny jaksoi yllättävän hyvin, monta kertaa käydä kehässä. Vähän alkoi PN kehässä väsyä, tsemppaukseen reagoi hyvin. Mutta se tunne ja fiilis, kun tajuat mitä on juuri tapahtunut....karvat pystyssä, henki salpautuu ja kädet tärisee.... Fanny sai AVO ERI1 SA PN4 Sert -> FI MVA. SE ON SIINÄ!!!! Miun pikku sudesta tuli Suomen Muotovalio <3



Fannyn Sertit ja arvostelut:
Kotka KV 15.6.14 Kazmierski Andrzej, Puola AVO ERI1 SA PN1 Sert Cacib VSP
Femiininen ilme. Riittävän vahva, mutta ensinnäkin erittäin tyylikäs. Liikkuu vapaasti.

Kotka KV 16.8.15 Antonio Di Lorenzo, Norja AVO ERI1 SA PN2 Sert Va-Cacib
Erinomainen tyyppi. Erittäin hyvät kropan mittasuhteet. Erinomainen karva/turkki ja väri. Vahva luusto. Tarvitsisi paremmat lavat, kulmautunut hyvin takaa. Tarpeeksi leveä rinta. Erittäin hyvä liike.

Tampere KV 1.5.16  Juhàsz Istvánné Anikó, Unkari  AVO ERI1 SA PN4 Sert -> FI MVA
4-vuotias narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Kaunis pää. Leikkaava purenta. Hyvä rinta. Vahva luusto. Seisoo oikein raajoillaan. Hyvin kulmautunut. Kauniit liikkeet. Oikeanlainen ylälinja. Melkein oikeanlainen hännän asento.



Kiitos Juuli kuvista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti